Wie is BAAB

Ik ben Peter Bancken, oprichter van Bancken Advies Administratie Belastingen (BAAB). Ik werk nu ruim 20 jaar in de accountancy waarvan ik 10 jaar bij Grant Thornton gewerkt heb. Bij Grant Thornton heb ik jaarrekeningen samengesteld, cliënten begeleid bij het voeren van de administratie, prognoses en liquiditeitsbegrotingen gemaakt, jaarrekening-besprekingen gevoerd en aangiftes verzorgd van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Tot mijn cliëntenportefeuille behoorden veel kleinere bedrijven uit het MKB en bouwbedrijven. Goed contact met de cliënt was en is erg belangrijk.

Financiële administratie voor het beste resultaat

Door deze ervaring en mijn opleidingen kan ik ondernemers adviseren, ondersteunen en begeleiden bij de financiële administratie, diverse belastingaangiften, prognoses, liquiditeitsprognoses en diverse rapportages zoals jaarrekeningen of tussentijdse cijfers. Ik geef vooraf duidelijk aan wat de kosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mijn sterke punten zijn open en eerlijk communiceren, duidelijke afspraken maken en die ook nakomen. Bij Bancken Advies Administratie Belastingen staat u centraal en samen werken we aan het beste resultaat.

Financieel advies op maat

Ik ben begonnen als zelfstandige omdat ik het heel erg prettig vind om ondernemers bij te staan bij het voeren van de financiële administratie. Mijn scherpe blik en mijn ruime ervaring stellen me in staat om een advies op maat te leveren en u te begeleiden bij het behalen van uw doel. De problematiek van het MKB is divers en maakt het werk afwisselend, leuk en leerzaam. Uiteindelijk gaat het erom wat ú onder de streep overhoudt.

Opleidingen

  • moderne bedrijfsadministratie (MBA)
  • staatspraktijkdiploma voor bedrijfsadministratie (SPD)
  • accountantsopleiding

Bancken Advies Administratie Belastingen

ing. Peter Bancken bc.
Anne Frankstraat 13
1791 DT Den Burg

T. 06 - 5277 7886
E.
Algemene voorwaarden

KvK: 55238742
BTW: 181442541.B.01
Privacy voorwaarden

Image
Image
© 2018 Bancken Advies & Belastingen | Website: WEBJONGENS