Contactgegevens

Bancken Advies Administratie Belastingen

ing. Peter Bancken bc.
Anne Frankstraat 13
1791 DT Den Burg

T. 06 - 5277 7886
E. info@banckenadvies.nl

KvK: 55238742
BTW: 181442541.B.01

Bekijk de Facebook pagina van Bancken Advies Ga naar de website van Exact
Bekijk de LinkedIN pagina van Bancken Advies

Wie is BAAB

Na de Havo heb ik (oprichter BAAB) in Boskoop de HBO-opleiding aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein afgerond. Daarna heb ik de opleiding moderne bedrijfsadministratie (MBA) gedaan en vervolgens het staatspraktijkdiploma voor bedrijfsadministratie (SPD) behaald. Inmiddels was ik ook werkzaam op een accountantskantoor. Het werk vond (en vind ik nog steeds) erg leuk en daarom heb ik besloten om de accountantsopleiding te volgen. In 2007 heb ik voor het theoretisch gedeelte het diploma behaald.

Bij Grant Thornton, waar ik 10 jaar lang gewerkt heb, heb ik me verder ontwikkeld. Een goed contact met de cliënt was hier erg belangrijk. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de accountancy. Ik heb jaarrekeningen samengesteld, cliënten begeleid bij het voeren van de administratie, prognoses en liquiditeitsbegrotingen gemaakt, jaarrekening-besprekingen gevoerd, aangiftes verzorgd van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Tot mijn cliëntenportefeuille behoorden veel kleinere bedrijven uit het MKB en bouwbedrijven.


Ik ben begonnen als zelfstandige, omdat ik het heel erg prettig vind ondernemers bij te staan bij het voeren van de financiële administratie. Mijn scherpe blik en mijn ruime ervaring stellen me in staat om een advies op maat te leveren. De problematiek van het MKB is divers en maakt het werk afwisselend, leuk en leerzaam.